Na een goede stage in de praktijk studeerde Arne in 2019 af als kinesitherapeut met de optie sport aan de UHasselt. Arne gaat in de nabije toekomst verder studeren in onder meer manuele therapie om zijn kennis en vaardigheden alleen maar verder uit te breiden. Door zijn interesse binnen de sport, staat hij dan steeds klaar om sporters te begeleiden, zowel preventief als bij een blessure.

2019 : Afgestudeerd als master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de UHasselt, specialisatie musculoskeletale kinesitherapie (sportkinesitherapie)

2019 : Taping

Kinecare

Ken Naudts
Wijkmolenweg 19 bus 1
3700 Tongeren
Tel.: 012 22 51 12

WebCare door www.doublegum.be

Contactformulier

Bedankt! Wij beantwoorden u zo snel mogelijk
Gelieven alle velden na te kijken!

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van de computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van het bezoek- en klikgedrag op de website. Kinecare gebruikt deze informatie enkel om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.Verschillende pagina's van onze website kunnen links bevatten naar andere websites. Deze richtlijnen over gegevensbescherming gelden enkel voor onze website.