Arne Budo

Arne Budo

arne@kinecare.be

Maak een afspraak in

Na een zeer goede stage in onze praktijk studeerde Arne in 2019 af als kinesitherapeut met afstudeerrichting sportkinesitherapie aan de UHasselt. Door zijn interesse binnen de sport, staat hij klaar om sporters te begeleiden, zowel preventief als bij een blessure. Revalidatie na orthopedische ingrepen ligt Arne eveneens nauw aan het hart.

Bijkomend heeft Arne in 2022 een 2-jarige opleiding als manueel therapeut afgerond te Gent. Hier heeft hij zijn manuele skills verbeterd om een zo efficiënt mogelijke behandeling aan te bieden aan zijn patiënten.  

Gecombineerd met manuele therapie kan je bij hem ook terecht voor Dry needling.  

Door zijn voorgeschiedenis in het voetbal is Arne tijdens het voetbalseizoen ook de vaste kine van voetbalclub K Heers VV.


2019: Afgestudeerd als master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de UHasselt, specialisatie musculoskeletale kinesitherapie (sportkinesitherapie)

2019: Taping

2020: Dry needling

2020-2022: Manuele therapie bij IMFT Gent

Specialisaties

Kinecare

Tongeren
Wijkmolenweg 19 bus 1
Tel.: 012 22 51 12

Sint-Truiden
Gorsemweg 41B
Tel.: 011 74 90 67

Ond. nr. 0745.494.389

WebCare door www.doublegum.be

Contactformulier

Bedankt! Wij beantwoorden u zo snel mogelijk
Gelieven alle velden na te kijken!

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van de computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van het bezoek- en klikgedrag op de website. Kinecare gebruikt deze informatie enkel om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.Verschillende pagina's van onze website kunnen links bevatten naar andere websites. Deze richtlijnen over gegevensbescherming gelden enkel voor onze website.