Na af te studeren in 2015 startte Astrid onmiddellijk in de praktijk en deed in de loop der jaren veel ervaring op. Sinds 2016 begeleidt ze op succesvolle wijze damesvolleybalploeg Datovoc.
In 2017 behaalde ze het diploma van manueel therapeut en sindsdien is zij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in praktijk wat betreft de kinesitherapeutische behandelingen.
Ondertussen blijft Astrid verder studeren en is ze een opleiding acupunctuur gestart aan het Instituut voor Complementaire Zorg Opleidingen (ICZO).

2015: afgestudeerd als master kinesitherapie aan de UHasselt

  • Specialisatie musculoskeletale kinesitherapie (manuele therapie)

2016: dry needling en taping

2017: postgraduaat manuele therapie aan de KULeuven


Kinecare

Ken Naudts
Wijkmolenweg 19 bus 1
3700 Tongeren
Tel.: 012 22 51 12

WebCare door www.doublegum.be

Contactformulier

Bedankt! Wij beantwoorden u zo snel mogelijk
Gelieven alle velden na te kijken!

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van de computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van het bezoek- en klikgedrag op de website. Kinecare gebruikt deze informatie enkel om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.Verschillende pagina's van onze website kunnen links bevatten naar andere websites. Deze richtlijnen over gegevensbescherming gelden enkel voor onze website.