Caroline Lismont

caroline@kinecare.be

Maak een afspraak in

Toen we in 2017 de kans kregen om een nieuwe full-time kinestitherapeut in onze praktijk te verwelkomen, waren we zeer blij Caroline op onze weg te treffen.

Deze vlotte, vriendelijke kinesitherapeute integreerde zich op korte tijd vlekkeloos in onze praktijk en is ondertussen een vertrouwd gezicht voor onze patiënten. In 2018 start Caroline met haar volgende stap: een opleiding manuele therapie afronden om zich verder te specialiseren.

Ondertussen heeft ze deze opleiding succesvol afgerond en blijft ze zich verder ontwikkelen als therapeut.

2017: Taping

2017: afgestudeerd als master kinesitherapie aan de UHasselt

  • Specialisatie musculoskeletale kinesitherapie (manuele therapie)

2018-2020: Postgraduaat manuele therapie Univesiteit Antwerpen


Specialisaties

Kinecare

Tongeren
Wijkmolenweg 19 bus 1
Tel.: 012 22 51 12

Sint-Truiden
Gorsemweg 41B
Tel.: 011 74 90 67

Ond. nr. 0745.494.389

WebCare door www.doublegum.be

Contactformulier

Bedankt! Wij beantwoorden u zo snel mogelijk
Gelieven alle velden na te kijken!

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van de computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van het bezoek- en klikgedrag op de website. Kinecare gebruikt deze informatie enkel om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.Verschillende pagina's van onze website kunnen links bevatten naar andere websites. Deze richtlijnen over gegevensbescherming gelden enkel voor onze website.