Update corona

Dag allemaal!

Nadat we enkele weken geleden de deuren noodgedwongen sloten, gaan we vanaf maandag 27 april terug van start voor alle noodzakelijke behandelingen.

Uiteraard letten we erop dat alle hygiënemaatregelen gerespecteerd worden zodat jullie en onze gezondheid maximaal beschermd wordt.

Daarom vragen we de volgende richtlijnen te volgen:

☣️ Allereerst!! Bij symptomen (hoesten, koorts, niezen, keelpijn…) contacteer je ons telefonisch en wordt de afspraak uitgesteld naar een later tijdstip.

➡️ Kom op tijd voor je afspraak maar wacht in je auto tot jouw therapeut je komt halen. De wachtzaal is gesloten om de social distancing te kunnen waarborgen.

➡️ Breng je eigen badhanddoek mee naar de praktijk.

➡️ Zet je mondmasker op zodra je de praktijk betreedt.

➡️ Ontsmet je handen bij het binnenkomen (wij voorzien ontsmettingsmiddel).


Waar zorgen wij voor:

➡️ Tussen de behandelingen voorzien wij extra tijd om de ruimtes te verluchten en alle tafels, materiaal, deurklinken… te ontsmetten.

➡️ Wij dragen zelf een mondmasker en wassen onze handen uitvoerig voor en na elke behandeling.

➡️ Bij symptomen komen wij zelf ook niet naar de praktijk.

➡️ Wij zorgen voor een maximale spreiding van de patiënten zodat er zo weinig mogelijk therapeuten en patiënten tegelijkertijd aanwezig zijn.

➡️ We zorgen dat er ook in de oefenzaal voldoende afstand is tussen de patiënten.


Op deze manier kunnen we jullie op een veilige manier in de praktijk kunnen behandelen.

Voor afspraken of vragen kan je contact met ons opnemen ☎️ (012/22.51.12 of 0472/88.70.68), 📧(ken.naudts@gmail.com of smets.sim@gmail.com).

Je kan ook steeds online een afspraak maken op www.kinecare.be.


Met vriendelijke groeten,


Ken, Simon, Caroline, Arne en Astrid

Lees hier het volledige artikel

Deel dit artikel

Kinecare

Ken Naudts
Wijkmolenweg 19 bus 1
3700 Tongeren
Tel.: 012 22 51 12

WebCare door www.doublegum.be

Contactformulier

Bedankt! Wij beantwoorden u zo snel mogelijk
Gelieven alle velden na te kijken!

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van de computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van het bezoek- en klikgedrag op de website. Kinecare gebruikt deze informatie enkel om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.Verschillende pagina's van onze website kunnen links bevatten naar andere websites. Deze richtlijnen over gegevensbescherming gelden enkel voor onze website.