VEEL GESTELDE VRAGEN

Kine

Wat breng ik mee naar de eerste afspraak?
Het belangrijkste om mee te brengen naar een eerste afspraak is het voorschrift voor kinesitherapie dat je arts je gegeven heeft.
Tijdens de eerste behandeling worden ook alle administratieve gegevens ingevoerd. Breng hiervoor een klever van de mutualiteit mee. Bij onze kinesitherapeuten kan er met Bancontact betaald worden zodat elke behandeling dadelijk afgerekend kan worden.

Hoeveel kost een behandeling?
Een behandeling in de praktijk kost €22,26 (eerste 9 beurten €26). Hiervan krijg je het grootste deel terug via je ziekenfonds. Hoeveel je exact terugkrijgt is afhankelijk van verschillende factoren. Het minimum dat je terugkrijgt is €16,01.
Een behandeling aan huis, steeds voorgeschreven door de arts, kost €23,63 (zonder volledig terugbetaald verplaatsingsvergoeding). Hiervan krijg je minimum € 17,12 terug.

osteopatie

Heb ik een voorschrift nodig voor een afspraak ?
Voor de behandeling door een osteopaat heeft u geen voorschrift van uw arts nodig. U kan rechtstreeks een afspraak maken. Indien nodig zal de osteopaat u naar uw arts doorverwijzen.

Hoeveel kost een behandeling osteopathie?
Een behandeling kost 50 euro waarvan de mutualiteiten tussen de 5 en 10 maal per jaar 10 euro terugbetalen. Bepaalde bijkomende verzekeringen voorzien een extra terugbetaling. De behandelingen osteopathie worden cash afgerekend aan het einde van de behandeling.

Kinecare

Tongeren
Wijkmolenweg 19 bus 1
Tel.: 012 22 51 12

Sint-Truiden
Gorsemweg 41B
Tel.: 011 74 90 67

Ond. nr. 0745.494.389

WebCare door www.doublegum.be

Contactformulier

Bedankt! Wij beantwoorden u zo snel mogelijk
Gelieven alle velden na te kijken!

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van de computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van het bezoek- en klikgedrag op de website. Kinecare gebruikt deze informatie enkel om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.Verschillende pagina's van onze website kunnen links bevatten naar andere websites. Deze richtlijnen over gegevensbescherming gelden enkel voor onze website.