Eline Servaes

Eline Servaes

eline@kinecare.be

Maak een afspraak in

In 2022 behaalde Eline haar masterdiploma Kinesitherapie aan de UHasselt met als afstudeerrichting manuele therapie. Om haar kennis en vaardigheden verder uit te breiden, start ze in september 2022 meteen aan het postgraduaat manuele therapie.

In haar vrije tijd is Eline graag actief bezig en speelt ze zowel tennis als padel. Ze is al jaren een vaste waarde bij de Tongerse tennisschool, waar ze instaat voor de conditietrainingen van de jeugd.

Haar interesse in de kinesitherapie is erg breed, van het uitvoeren van manuele behandelingen tot het begeleiden van recreatieve sporters in hun revalidatietraject.

Eén van de grootste kwaliteiten van Eline is haar enorme leergierigheid en enthousiasme waardoor ze haar patiënten steeds gemotiveerd krijgt tijdens de revalidatie.

2022: Master in de Kinesitherapie en revalidatiewetenschappen met specialisatie Manuele Therapie (Uhasselt)
2022: Opleiding sport- en kinesiotaping
2022-2023: Postgraduaat Manuele therapie

Specialisaties

Kinecare

Tongeren
Wijkmolenweg 19 bus 1
Tel.: 012 22 51 12

Sint-Truiden
Gorsemweg 41B
Tel.: 011 74 90 67

Ond. nr. 0745.494.389

WebCare door www.doublegum.be

Contactformulier

Bedankt! Wij beantwoorden u zo snel mogelijk
Gelieven alle velden na te kijken!

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van de computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van het bezoek- en klikgedrag op de website. Kinecare gebruikt deze informatie enkel om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.Verschillende pagina's van onze website kunnen links bevatten naar andere websites. Deze richtlijnen over gegevensbescherming gelden enkel voor onze website.