Jonas Gelaesen

Jonas Gelaesen

Maak een afspraak in

In 2021 studeerde Jonas Gelaesen af als master in de kinesitherapie aan de UHasselt met als afstudeerrichting sportkinesitherapie.

Door zijn interesse in het menselijk lichaam en vanuit zijn eigen achtergrond binnen de voetbal staat hij steeds paraat om blessures te voorkomen, te revalideren of prestaties te verbeteren zowel bij sporters als niet-sporters.

De nieuwsgierigheid naar meer blijft groeien bij Jonas. Zo start hij in 2021 zijn opleiding osteopathie aan de international academy of Osteopathy te antwerpen en de opleiding Performance Training bij Exos.

Jonas zal tijdens het seizoen 2021-2022 ondersteuning bieden voor de fysieke begeleiding van verschillende afdelingen van voetbalclub KSK Tongeren.

Specialisaties

Kinecare

Tongeren
Wijkmolenweg 19 bus 1
Tel.: 012 22 51 12

Sint-Truiden
Gorsemweg 41B
Tel.: 011 74 90 67

Ond. nr. 0745.494.389

WebCare door www.doublegum.be

Contactformulier

Bedankt! Wij beantwoorden u zo snel mogelijk
Gelieven alle velden na te kijken!

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van de computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van het bezoek- en klikgedrag op de website. Kinecare gebruikt deze informatie enkel om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.Verschillende pagina's van onze website kunnen links bevatten naar andere websites. Deze richtlijnen over gegevensbescherming gelden enkel voor onze website.