Kelly Fidlers

Kelly Fidlers

kelly@kinecare.be

Maak een afspraak in

In 2018 studeerde Kelly Fidlers af als Master in de kinesitherapie aan de KULeuven met als specialisatie Musculoskeletale aandoeningen (Manuele therapie).

Door haar sportieve achtergrond en grote leergierigheid naar nieuwe manuele technieken was het een logische keuze om de opleiding osteopathie direct na afstuderen te starten. Ondanks alle drukte blijft Kelly in haar vrije tijd recreatief sporten zoals tennis, yoga, lopen…

In 2018 startte Kelly in een zelfstandige praktijk in Leuven en werkte hier tot ze onze praktijk in april 2021 kwam versterken. Haar interesse gaat vooral uit naar het behandelen van rug- en nekklachten, orthopedische en algemene revalidatie.

2018: Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen (musculoskeletale therapie) met specialisatie Manuele Therapie aan de KULeuven

2018: Opleiding taping en kinesiotaping

2018 – 2022: Osteopathie DO aan de International Academy of Osteopathy (IAO) te Gent

Specialisaties

Kinecare

Tongeren
Wijkmolenweg 19 bus 1
Tel.: 012 22 51 12

Sint-Truiden
Gorsemweg 41B
Tel.: 011 74 90 67

Ond. nr. 0745.494.389

WebCare door www.doublegum.be

Contactformulier

Bedankt! Wij beantwoorden u zo snel mogelijk
Gelieven alle velden na te kijken!

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van de computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van het bezoek- en klikgedrag op de website. Kinecare gebruikt deze informatie enkel om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.Verschillende pagina's van onze website kunnen links bevatten naar andere websites. Deze richtlijnen over gegevensbescherming gelden enkel voor onze website.