Matthias Bovy

Matthias Bovy

matthias@kinecare.be

Maak een afspraak in

In 2022 studeerde Matthias Bovy af als master in de kinesitherapie aan de UHasselt met als afstudeerrichting sportkinesitherapie. Deze afstudeerrichting was een logische keuze aangezien zijn grote interesse voor sport. Zelf speelt hij al bijna heel zijn leven basketbal maar ook andere sporten interesseren hem. Hij staat steeds paraat om elke patiënt zo goed mogelijk verder te helpen zowel sporters, niet-sporters, jongeren,... .

Hiernaast wilt hij zich blijven bijscholen om steeds betere behandelingen te kunnen aanbieden. Daarom start hij in september aan de cursus manuele technieken aan de International Academy of Osteopathy - IAO

Specialisaties

Kinecare

Tongeren
Wijkmolenweg 19 bus 1
Tel.: 012 22 51 12

Sint-Truiden
Gorsemweg 41B
Tel.: 011 74 90 67

Ond. nr. 0745.494.389

WebCare door www.doublegum.be

Contactformulier

Bedankt! Wij beantwoorden u zo snel mogelijk
Gelieven alle velden na te kijken!

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van de computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van het bezoek- en klikgedrag op de website. Kinecare gebruikt deze informatie enkel om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.Verschillende pagina's van onze website kunnen links bevatten naar andere websites. Deze richtlijnen over gegevensbescherming gelden enkel voor onze website.