Online Teamoverleg

Vandaag hadden we ons eerste online teamoverleg met de praktijk. Super ook om elkaar nog eens terug te zien!

De overheid voorziet de mogelijkheid dat we onze patiënten telefonisch of per video kunnen begeleiden. De vergoeding die wij hier voor krijgen wordt 100% terugbetaald door de mutualiteit. Alleen een (lopend) voorschrift van de dokter is hiervoor nodig. In overleg met jou wordt dan gekeken wat voor jou de beste oplossing is en hoe we dit praktisch organiseren. Op deze manier kunnen we ook voor nieuwe klachten de behandeling starten en van zodra het mogelijk is op een veilige manier in de praktijk verderzetten.

Wil je hier beroep op doen? Contacteer ons via ken.naudts@gmail.com of telefonisch op 0472/88.70.68 (Ken), 0476/44.68.05 (Simon).

Hoe het veilig en gezond!

Groeten,

Caroline, Astrid, Arne, Simon & Ken

Lees hier het volledige artikel

Deel dit artikel

Kinecare

Tongeren
Wijkmolenweg 19 bus 1
Tel.: 012 22 51 12

Sint-Truiden
Gorsemweg 41B
Tel.: 011 74 90 67

Ond. nr. 0745.494.389

WebCare door www.doublegum.be

Contactformulier

Bedankt! Wij beantwoorden u zo snel mogelijk
Gelieven alle velden na te kijken!

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van de computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van het bezoek- en klikgedrag op de website. Kinecare gebruikt deze informatie enkel om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.Verschillende pagina's van onze website kunnen links bevatten naar andere websites. Deze richtlijnen over gegevensbescherming gelden enkel voor onze website.