In 2009 startte Ken zijn eigen praktijk voor kinesitherapie in Tongeren. In 2012 werd de praktijk verhuisd naar de wijkmolenweg en kwamen er nieuwe collega’s bij tot het huidige multidisciplinaire team gevormd werd. Na een aantal bijscholingen, gaande van manuele therapie tot myofasciale therapie en dry needling, studeerde Ken af als osteopaat in 2018.

Tegenwoordig richt hij zich op het osteopatisch behandelen van uiteenlopende klachten gaande van klassieke nek- en rugklachten, de behandeling van baby’s met reflux en krampen, het aanpakken van functionele maag- en darmklachten enz.


Curriculum:

2008: afgestudeerd als licentiaatkinesitherapie aan de KULeuven

  • Specialisatie musculoskeletale kinesitherapie (sportkinesitherapie en manuele therapie)
  • Specialisatie cardiovasculaire en respiratoire kinesitherapie

2009: postgraduaat manuele therapie aan de KULeuven

2009: Kinesiotaping

2010-2011: Myofasciale therapie

2011: FMS en SFMA (screeningtools)

2013: Applied Kinesiology (toegepaste kinesiologie)

2013-2018: Osteopathie DO aan de International Academy of Osteopathy (IAO) te Gent

Kinecare

Ken Naudts
Wijkmolenweg 19 bus 1
3700 Tongeren
Tel.: 012 22 51 12

WebCare door www.doublegum.be

Contactformulier

Bedankt! Wij beantwoorden u zo snel mogelijk
Gelieven alle velden na te kijken!

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van de computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van het bezoek- en klikgedrag op de website. Kinecare gebruikt deze informatie enkel om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.Verschillende pagina's van onze website kunnen links bevatten naar andere websites. Deze richtlijnen over gegevensbescherming gelden enkel voor onze website.