Ken Naudts

Ken Naudts

ken@kinecare.be

Maak een afspraak in

In 2009 studeerde ik af als kinesitherapeut aan de KUleuven en startte ik na een passage bij voetbalclub KRC Genk mijn eigen praktijk te Tongeren. Na een aantal bijscholingen, gaande van manuele therapie en myofasciale therapie tot Applied Kinesiology, studeerde ik in 2018 af als osteopaat aan de International Academy of Osteopathy.

Ook hierna ben ik mij steeds blijven bijscholen, onder meer in het behandelen van baby’s en kinderen. Als vader van 2 zonen (Thomas en Mathieu) die zelf als baby reflux hadden, weet ik welk positief effect osteopathie heeft op klachten bij baby's. Dit was voor mij ook één van de hoofdredenen om mij in de osteopathie bij baby’s te verdiepen. In de praktijk behandel ik vaak baby’s voor diverse klachten zoals reflux, krampen, obstipatie, overmatig huilen, voorkeurshouding…

Verder heb ik een grote interesse in osteopathie bij sporters. Als kinesitherapeut bij KRC Genk en later Datovoc Tongeren ben ik steeds actief geweest in de sportwereld en heb ik de nodige ervaring in het behandelen van sportgerelateerde klachten.

Nekklachten en rugklachten zijn ook klachten die ik graag behandel. Als osteopaat bekijk ik deze klachten niet als een lokaal probleem maar als de uiting van een misfunctioneren van het lichaam als geheel. De pijnklacht is slechts een uiting van dit misfunctioneren. Om het probleem van de patiënt op te lossen, wordt niet alleen de lokale klacht behandeld maar ook de andere delen van het lichaam waar een dysfunctie is.

Specialisaties

Kinecare

Tongeren
Wijkmolenweg 19 bus 1
Tel.: 012 22 51 12

Sint-Truiden
Gorsemweg 41B
Tel.: 011 74 90 67

Ond. nr. 0745.494.389

WebCare door www.doublegum.be

Contactformulier

Bedankt! Wij beantwoorden u zo snel mogelijk
Gelieven alle velden na te kijken!

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van de computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van het bezoek- en klikgedrag op de website. Kinecare gebruikt deze informatie enkel om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.Verschillende pagina's van onze website kunnen links bevatten naar andere websites. Deze richtlijnen over gegevensbescherming gelden enkel voor onze website.