Simon Smets

simon@kinecare.be

Maak een afspraak in

In 2018 studeerde Simon af als master in de kinesitherapie aan de UHasselt en startte onmiddellijk in onze praktijk. Nadat hij zijn waarde in de praktijk bewees, was het een logische stap om meer verantwoordelijkheid op zich te nemen in de praktijk. In 2020 werd Simon mede-zaakvoerder van Kinecare. Samen met Ken opende hij een tweede locatie van de praktijk in Sint-Truiden.

Simon startte in 2018 de opleiding osteopathie aan de International Academy of Osteopathy. In 2022 zal hij hier afstuderen als osteopaat.

Vanuit zijn eigen achtergrond in de voetbal begeleidt hij in de praktijk sporters met als doel hun prestaties te verbeteren, blessures te voorkomen of te revalideren na een blessure.

2018: afgestudeerd als master kinesitherapie aan de UHasselt

  • Specialisatie musculoskeletale kinesitherapie (sportkinesitherapie)

2018: Dry needling

2018: EXOS Performance Specialist

2018: NST

2018 – 2022: osteopathie aan de International academy of Osteopathy te Antwerpen

2020: Basis Toegepaste Kinesiologie aan KPNI Gent

Specialisaties

Kinecare

Tongeren
Wijkmolenweg 19 bus 1
Tel.: 012 22 51 12

Sint-Truiden
Gorsemweg 41B
Tel.: 011 74 90 67

Ond. nr. 0745.494.389

WebCare door www.doublegum.be

Contactformulier

Bedankt! Wij beantwoorden u zo snel mogelijk
Gelieven alle velden na te kijken!

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van de computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van het bezoek- en klikgedrag op de website. Kinecare gebruikt deze informatie enkel om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.Verschillende pagina's van onze website kunnen links bevatten naar andere websites. Deze richtlijnen over gegevensbescherming gelden enkel voor onze website.