Simon Smets

Simon Smets

simon@kinecare.be

Maak een afspraak in

In 2018 studeerde Simon af als master in de kinesitherapie aan de UHasselt en startte onmiddellijk in onze praktijk. Nadat hij zijn waarde in de praktijk bewees, was het een logische stap om meer verantwoordelijkheid op zich te nemen in de praktijk. In 2020 werd Simon mede-zaakvoerder van Kinecare. Samen met Ken opende hij een tweede locatie van de praktijk in Sint-Truiden.

Simon startte in 2018 direct na zijn studie kinesitherapie de opleiding osteopathie aan de International Academy of Osteopathie in zijn zoektocht naar de oorzaak van de klacht bij de patiënt beter te achterhalen. Deze rondde hij in 2022 succesvol af. Momenteel verdiept hij zich in de osteopathie via opleidingen in de toegepaste kinesiologie, immunologie en sportosteopathie.

Vanuit zijn diepe passie voor sport, begeleidt hij in de praktijk sporters met als doel hun prestaties te verbeteren, blessures te voorkomen of te revalideren na een blessure.

2022: Master of science in de osteopathie aan het IAO in Gent

2018: Master of science sportkinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de UHasselt

2022: Immunologie via toegepaste kinesiologie aan het KPNI in Gent

2022: Energetisch structurele balans (ESB) via André Duckers in Nederland

2020: Basis Toegepaste Kinesiologie aan KPNI Gent

2018: NST

2018: Dry needling

2018: EXOS Performance Specialist

Specialisaties

Kinecare

Tongeren
Wijkmolenweg 19 bus 1
Tel.: 012 22 51 12

Sint-Truiden
Gorsemweg 41B
Tel.: 011 74 90 67

Ond. nr. 0745.494.389

WebCare door www.doublegum.be

Contactformulier

Bedankt! Wij beantwoorden u zo snel mogelijk
Gelieven alle velden na te kijken!

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van de computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van het bezoek- en klikgedrag op de website. Kinecare gebruikt deze informatie enkel om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.Verschillende pagina's van onze website kunnen links bevatten naar andere websites. Deze richtlijnen over gegevensbescherming gelden enkel voor onze website.